Wanneer is Black Friday 2021

Black Friday Nederland 2021 valt op vrijdag 26 november.

Dit is de dag na Thanksgivings-day in Amerika. Thanksgivings-day vindt traditioneel plaats op de 4e donderdag van de maand november en de opvolgende vrijdag. Dit is de dag die al jarenlang bekend staat als Black Friday. Omdat dit vrij duidelijke richtlijnen zijn voor het bepalen van de Black Friday datum is het natuurlijk ook al bekend wanneer Black Friday de komende jaren plaats zal vinden. Black Friday Nederland 2021 valt op 26 november 2021, noteer deze datum ook vast in je agenda.

Black Friday Online

Het meest ideale overzicht, alle deelnemende webshops ingedeeld op categorie:

 Black Friday Nederland

De Black Friday rage is pas de laatste jaren echt actief geworden in Nederland. De extreme verkoop verhalen uit Amerika zien we echter nog niet terug in de winkels tijdens deze actie. Wanneer is Black Friday 2021? Op vrijdag 26 november, tijdens Black Friday 2021 zullen de grote bekende webshops en de minder bekende webshops klaar staan met aantrekkelijke Black Friday Deals. Profiteer van deze actiedag en bekijk hier de verschillende deelnemende webshops. Het is super eenvoudig, wij verzamelen alle deelnemers in een eenvoudig overzicht en jij klikt je favoriete webshops aan om de perfecte deal te vinden tijdens Black Friday. Succes met Shoppen!

Black Friday is niet alleen erg leuk, maar ook super handig zo vlak voor de kerst en overige feestdagen in de maand december. Zo krijg je net wat meer waar voor je geld en kun je helemaal los gaan tijdens deze toffe SALE day. Extra tip: betaal je bestelling(en) tijdens deze actie eenvoudig met de betaalmethode Achteraf Betalen en loop zo geen enkel risico. Je ontvangt je producten thuis en betaalt deze pas wanneer je er zeker van bent dat ze wilt houden. Een overzicht van alle webshops die de betaalmethode achteraf betalen aanbieden vind je hier : achteraf betalen.

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.