Waanzinnige korting bij Canon. Dit ga je niet geloven!

Iedere liefhebber van fotografie moet op Black Friday een kijkje nemen bij Canon. Dit alom bekende merk belooft zeer waardevolle acties op onder andere camera’s, lenzen en nog veel meer. Black Friday is dus het moment om de producten die op jouw verlanglijstje staan, met een mooi prijsje te scoren. We dromen toch allemaal van die ene camera die we stiekem net niet kunnen betalen?

Bestsellers

Wil je al langere tijd een camera kopen. Maar zie je door het bos de bomen niet meer? Dan is het interessant om eens te kijken bij de speciale acties van Canon. Zo vind je bijvoorbeeld deze Canon EOS 6D + EF 24-105MM IS STM Lens. De prijs is tussen 20 november en 27 november verlaagd naar € 1599. Dat is al een aardige korting voor zo’n knappe camera. Bovendien moet je de prachtige foto’s die je hiermee neemt ook ergens opslaan. Dat kan met de Canon Connect Station CS100. Ook deze is in prijs verlaagd en dat van € 199 naar € 19. Te gek om niet te kopen, toch?

 

En als je dan toch aan het shoppen bent… Deze lens behoort ook tot de lijst met bestellers. Ze valt qua prijs in de middenklasse, is compact en weegt niet al te veel. Met deze lens hoef je niets op te geven. Je kunt gewoon alles mooi op foto vastleggen. Zoals bij alle apparaten van Canon krijg je op deze lens twee jaar garantie. Service verzekerd bij Canon!

Ook een flash behoort tot de basics van een goede camera-uitrusting. Deze flash is heel eenvoudig te gebruiken en krachtig. Ze is ook heel gemakkelijk mee te nemen en mag natuurlijk niet ontbreken voor het maken van prachtige portretten bijvoorbeeld. In de doos zit trouwens ook nog een kleurenfilter, zo kun jij altijd en overal de mooiste foto’s nemen.

Accessoires

De ene accessoire is meer een leuk hebbeding, het andere is voor sommigen onontbeerlijk. Zo is dit hoesje in bruin leder handig om je EOS M100 te beschermen, maar het is ook erg stijlvol. Het maakt jouw camera net nog specialer terwijl je hem ook nog eens beschermt tegen krassen. Zoals je ziet, is dit hoesje in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Helaas krijgen we maar al te vaak maken met regen. De keren dat ik erdoor verrast werd tel ik zelfs niet meer op twee handen. Daarom denk ik dat dit regenscherm van Canon een heel nuttig accessoire is. Het is in drie maten (small, medium, large) verkrijgbaar, dus iedere fotograaf heeft iets aan dit regenscherm.

Al deze accessoires moet je natuurlijk ook op de een of andere manier zien mee te dragen. Deze rugzak van Canon heeft meer dan voldoende ruimte en zorgt ervoor dat jij niet met je dure accessoires te koop loopt. Door te investeren in dit exemplaar weet je dat al jouw accessoires op en top veilig zijn. Om er helemaal fashionable uit te zien, kan je natuurlijk ook de merch kopen. Je krijgt tussen de 30 procent en 40 procent korting!

  

 

Ik zelf interesseer me al langer in fotografie, maar tot nu toe heb ik nog niets aangevangen met deze interesse. Alle benodigdheden voor de professionele maar ook voor de amateur-fotograaf vind je bij Canon. Misschien moet ik op Black Friday ook maar eens een kijkje nemen bij Canon. Geen beter moment om een nieuwe hobby te starten!

 

XOXO,

Laura

Gerelateerde blogberichten

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.