Black Friday definitief doorgebroken bij Nederlandse webshops

Alle promoties van BlackFriday-Online.nl zijn ruim een maand voor Black Friday al uitverkocht. Zowel grote en kleine (web)winkels doen dit jaar mee.

Black Friday is definitief over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. Op vrijdag 24 november, de eerste vrijdag na Thanksgiving, zorgen zowel grote als kleine webshops en winkels online en offline voor enorme aanbiedingen. De trend heeft Nederland de afgelopen jaren voorzichtig bereikt, maar is nu definitief doorgebroken.

“De afgelopen jaren waren het vooral kleine webshops die meededen. Dit jaar zien we dat ook de grote webwinkels hun acties al klaar hebben. Wij zien het vooral aan onze promoties. We bieden zo’n 30 verschillende mogelijkheden, die een maand voor Black Friday allemaal al zijn uitverkocht,” aldus Maaike van der Ploeg van BlackFriday-Online.nl.

“Black Friday komt op een, voor Nederland, psychologisch prettig moment. Net voor de dure decembermaand, waarin Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling kostbare momenten zijn. Aankopen met grote korting compenseren alvast voor de dure momenten die nog komen gaan, zodat we ons daar minder schuldig over hoeven te voelen,” aldus Patrick Wessels van Consumentenpsycholoog.nl. Grote en kleine (web)winkels volgen elkaar en kunnen niet achterblijven om de consument aan te spreken.

Black Friday kent een rijke historie, die teruggaat tot in 1965 in Philadelphia. Het verwijst naar de enorme drukte in de stad destijds en er gaan geruchten dat dit jaarlijks het moment was waarop retailers winst begonnen te maken. Ze schreven vanaf dat moment ‘zwarte’ cijfers. Meer recent is het een aanduiding geworden van de enorme aanbiedingen net na Thanksgiving en voor de dure decembermaand. Sommige Amerikaanse winkels openen al om 03:00 uur ´s nachts hun deuren om de toeloop aan te kunnen.

In Amerika zijn de meeste werkenden vrij op Black Friday, zodat ze de kans hebben te profiteren van de aanbiedingen. In Nederland zijn we nog niet zo ver. Dankzij de online aanbiedingen door zowel grote als kleine (web)winkels is het ook hier goed mogelijk om gebruik te maken van de kortingen. Alle kortingen, aanbiedingen en acties worden verzameld op www.blackfriday-online.nl.

 

Over BlackFriday-Online.nl
BlackFriday-Online.nl biedt het grootste en meest complete overzicht van alle Nederlandse (online) deelnemers aan Black Friday 2017. Consumenten vinden er een overzicht van deelnemende webshops, ingedeeld op basis van de verschillende productgroepen. Bovendien maakt de website duidelijk welke betaalmethoden de webwinkels accepteren.

http://www.blackfriday-online.nl/black-friday-2017…
http://www.blackfriday-online.nl/black-friday-deel…
http://www.blackfriday-online.nl/black-friday-kled…
http://www.blackfriday-online.nl/black-friday-elek…

Contact informatie :
E-mail : [email protected]

Download PDF : klik hier voor het persbericht

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.