Mega korting op alle games bij Intertoys!

Black Friday staat voor shoppen en daaraan zullen de kleintjes ook heel wat plezier beleven. Intertoys heeft speciaal voor deze gelegenheid leuke aanbiedingen, want hier zijn ze goed met speelgoed. Veel kinderen zijn gek 0p games en jij zelf misschien ook wel. Goed nieuws want Intertoys belooft megakortingen op games en consoles tijdens Black Friday. Ligt het verlanglijstje van jouw kinderen al klaar?

Games

Tijdens Black Friday krijg je bij Intertoys mega-veel korting op alle games en consoles! Ik heb mijn favorieten hieronder voor je uitgelicht:
Gran Turismo Sport is bekend bij iedere racefanaat. Hoe gaaf is het dan ook dat dit spel exclusief verschijnt voor de PlayStation 4? Het leuke eraan is dat zowel beginner als gevorderde een hele tijd zoet zal zijn met deze game. Het toppunt? Speciaal voor Black Friday krijg je er korting op!
Ga jij voor het totaalpakket? Op Blackfriday scoor je deze PS4 Slim mèt Fifa 18 en extra controller bij Intertoys. Deze PS4 Slim is lichter, dunner en vriendelijker in zijn energieverbruik. Alleen maar voordelen dus. Bovendien kan je op 1TB al heel wat games downloaden. Met Fifa 18 waan je je een echte topvoetballer.
 
Ben jij dan weer een echt Xbox’er? En misschien niet zo’n voetbalfan? Ook als je gewoon eens wat anders wilt, zal je heel wat plezier beleven met WWE 2k18. Maak je dromen waar onderweg naar de WrestleMania en wie weet kom jij wel terecht in de WWE Hall Of Fame.

Speelgoed

Naast games en benodigdheden heeft Intertoys natuurlijk nog veel meer te bieden zoals de spelletjes en het mooiste speelgoed voor de creatieve en actieve zielen. Alleen deze week krijg je 15 procent korting op al het speelgoed! Dat is mooi meegenomen! Hieronder het leukste speelgoed op een rij:

Knutselen maar! Als kind speelde ikzelf al met Play-Doh. Mocht ik er nu nog de leeftijd voor hebben, dan zou deze DohVinci Juwelenbox mij heel erg gelukkig maken. Deze juwelenbox is ideaal voor de creatieve ziel die graag iets unieks maakt. Het leuke is dat je zoet bent met het versieren ervan en achteraf kun je natuurlijk spulletjes in deze juwelenbox bewaren. Uren lang speel plezier! De Xoomy van Ravensburger gaat ook al lang mee. Door te spelen met het licht, kan je eindeloos figuurtjes tekenen of zelfs je eigen strip maken. In dit pakket vindt je ook themablaadjes die je kan invullen. Op gezellige ontspanning.

Laat aan iedereen je tekentalent zien! Welke jongen houdt er nu niet van snelle auto’s? Met dit creatieve pakket kan iedereen autootjes uit gips maken en helemaal zelf beschilderen. Alles is erg eenvoudig. Je raadt het waarschijnlijk al, maar ook dit was een van mijn geliefkoosde activiteiten als kind. Deze auto’s kan je zelfs personaliseren met coole stickers.

Buiten spelen

Meer het type buitenspeler? Hoverboards zijn de nieuwste musthaves. Je vindt ze in alle kleuren en materialen. Deze zijn echte blikvangers en bovendien makkelijk te besturen. Tegenwoordig kan je zelfs mooie tassen kopen om je hoverboard veilig in op te bergen. Zo kan je dat ook eenvoudig meenemen.

Ken je het Kubbspel al? Je speelt het met een soort houten pionnen. Aan dit spel kan zowel jong als oud deelnemen, ideaal dus om te spelen tijdens een dagje met de familie. Zo zie je maar dat goed speelgoed niet steeds hypermodern hoeft te zijn. Eenvoudig speelgoed kan ook een hoop plezier verzekeren.

  

Ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat de Disneyfilm Frozen niet ongelooflijk geweldig is. Een hoelahoep van Frozen lijkt me dus een superleuk geschenkje voor iedereen die graag hoelahoept èn van Frozen houdt. Zie je jezelf er weer mee op school vroeger? Een hoelahoep is zo’n klassieker, dat deze altijd succes zal blijven hebben.

Gelukkig hebben die kleintjes geen credit card, ze zouden zomaar eens alles willen hebben (klinkt het al bekend?). Of je nu games met korting gaat shoppen of iets anders.. Aan shopinspiratie zal het je tijdens Black Friday in ieder geval niet ontbreken. Veel shop- en speelplezier bij Intertoys!

XOXO

Laura

Gerelateerde blogberichten

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.