Handige lifestyle gadgets en Black Friday korting bij Blokker!

De Blokker is al jaren dé winkel waar je moet zijn voor al je huishoudbenodigdheden. Als kind kwam ik vaak met mijn moeder bij de Blokker. Terwijl ik dan bij het speelgoed rondhing en bedacht wat ik allemaal op mijn lijstje zou zetten als ik jarig was, kocht zij de nieuwste handigheden voor in huis. Een tijd lang kwam ik nooit meer bij de Blokker tot ik een paar maanden in de stad liep, en mijn oog viel op een nieuwe winkel. Hé, wat is dit? Ik herkende Blokker uit mijn jeugdjaren helemaal niet meer terug…

De Blokker is sinds enige tijd herboren in een nieuw jasje! De commercial met Sarah Jessica Parker luidde een nieuw, fris begin in voor de Blokker-winkels. Eigentijds, toegankelijk en modern! En natuurlijk doet onze eigen Nederlandse huishoudgigant dan mee aan Black Friday!

Bij Blokker kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om lekker te leven. Van het wakker worden, het ontbijten, het werken in de tuin, het koken en de tafel sfeervol dekken, tot het moment dat je aan het eind van de dag een warm bad neemt om vervolgens heerlijk te gaan slapen onder je Blokker dekbedovertrek. Voor elk moment heeft Blokker de perfecte items. 

Black Friday korting bij Blokker

Tijdens het Black Friday weekend geeft Blokker 4 dagen lang heel veel korting. Dan moet je denken aan kleine kortingen van 10 procent op alle friteuses en Airfryers maar ook grotere kortingen van 25 procent op al het servies en kerstverlichtingssnoeren. Dat betekent dat dit voor jou het moment is om je huiskamer een kerst make-over te geven, om die oude friteuse te vervangen, of eindelijk dat mooie servies aan te schaffen. Hieronder deel ik mijn favoriete Blokker-producten met je, maar neem zeker zelf even een kijkje op de Blokker website voor alle geweldige acties!

Boodschappentrolley

Wat doe jij als Blackfriday-online bezoeker het liefst? Juist, winkelen. Shoppen is leuk, maar slepen met tientallen verschillende tasjes niet. Het liefst zou ik zelf een personal shopper aannemen die tijdens het winkelen mijn tasjes draagt. Maar ja, zo rijk ben ik nog lang niet. Een boodschappentrolley biedt wél een uitkomst en Blokker verkoopt ze in allerlei soorten en maten. Hieronder zie je mijn favoriet: ruim, fashionable en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Secc by Davidt’s lhassa boodschappentrolley €27,00

Haarhanddoek

haar handdoek blokkerhow to haarhandoek

Haarhanddoek 4 x €15,90

Jaaaa, deze ken ik nog van vroeger! Dit is echt een ideaal ding. Ken je dat? Je hebt net gedoucht, maar je hebt haast. Snel wikkel je een handdoek om je hoofd en ren je naar je kledingkast. Halverwege glijdt je handdoek van je hoofd en 20 seconden nadat je hem weer netjes om je hoofd hebt gebonden begint hij al weer te zakken. Met de haarhanddoek van Blokker heb je dat probleem nooit meer. Even draaien, achterop je hoofd het puntje van de handdoek door het elastiekje et voila!

Staafmixer

staafmixer blokker

Tefal staafmixer €24,99

In de keuken kan ik niet zonder een staafmixer. Hoe zou ik anders mijn befaamde tomaten-avocado soep moeten maken? Een staafmixer is een must in ieder huishouden. Blokker heeft veel verschillende soorten staafmixers in verschillende prijsklassen. Wat ik zo handig aan deze staafmixer vind is dat je het metalen onderstuk los kunt schroeven zodat je deze gemakkelijk kunt afwassen. Wel zo hygiënisch!

Wanneer ga jij shoppen bij de Blokker?

Liefs,

Maaike

(De prijzen in het blog zijn zonder de eventuele Black Friday kortingen).

Gerelateerde blogberichten

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.