Flinke acties op Black Friday bij HomingXL!

Happy Home! Als je producten voor je huis, tuin of huisdieren hebt besteld, ken je ongetwijfeld HomingXL. Deze online shop biedt je alles voor in en om het huis, gekenmerkt door goede kwaliteit, vriendelijke specialisten en de scherpste prijs. Een goede match om voordelig je eigen stek zo optimaal mogelijk in te richten! Rondom Black Friday (in de periode van Black Friday t/m Cyber Monday) heeft HomingXL een paar top-acties die we je niet willen onthouden…

 

homingxl-thuis

 

Zo profiteer je namelijk van gratis verzendkosten! Dat is pas ideaal, want het scheelt al snel € 10,- tot € 50,- (afhankelijk van de grootte van het pakket). Een grote korting dus, want zo wordt je interieur wel héél voordelig. Als je door het ruime assortiment snuffelt, kom je ongetwijfeld een leuke stoel, stijlvol vloedkleed, mooie tuinmeubelen of misschien die nieuwe krabpaal, voor je kat, tegen! Het assortiment van HomingXL is zo divers, dat de huis-tuin-en-keuken consument er terecht kan, maar ook de doorgewinterde doe-het-zelver. Klik hier om direct naar HomingXL te gaan.

 

elephantNaast de actie van HomingXL (gratis verzendkosten) zijn er ook een aantal leveranciers die speciaal op Black Friday graag hun assortiment onder de aandacht brengen. Zo krijg je op PLUS tuinmeubelen in de Black Friday-periode maar liefst 10% extra korting. Ook het merk Elephant (bekend van schuttingen, vlonderplanken, etc.) doet mee met een actie.

Nieuwsgierig geraakt? Ga naar HomingXL, bestel tijdens Black Friday en sla je slag!

Gerelateerde blogberichten

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.