Black Friday Weekend

We kennen inmiddels allemaal de beelden van de Black Friday gekte in Amerika, een land waar alles altijd groter en meer lijkt te moeten zijn dan in bijvoorbeeld Nederland. De manier zoals Black Friday Nederland aan het veroveren is, is gelukkig minder extreem als de bekende beelden. Maar wil je tijdens Black Friday eenvoudig, snel en veilig beleven, dan ben je bij Black Friday Online aan het juiste adres. Wij hebben alle winkels en webshops in beeld die tijdens het Black Friday weekend sectaculaire acties, deals en cashbacks hebben. Een compleet overzicht van alle deelnemende winkels en webshops vind je hier.

Black Friday online 2018

Het meest ideale overzicht, alle deelnemende webshops ingedeeld op categorie of bekijk hier het complete webshop overzicht.

Geschiedenis Black Friday Nederland

De afgelopen jaren hebben we de hype rondom de Black Friday Nederland binnen zien komen. Elk jaar zien we weer de berichten langs komen in het nieuws en de kranten. “Koopfestijn Black Friday duurt in Nederland hele weekend” (bron nos.nl)”Waait Black Friday over naar Nederland?”(rtl z) en “Black Friday populairder bij Nederlandse winkels”(bron nu.nl). De voorspellingen zijn het Black Friday weekend ook dit jaar weer zal verbazen met een record aantal online orders.

Waar het in de begin jaren van deze actie dag de nadruk lag op elektronica zien we dat Black Friday Nederland tegenwoordig ook terug zien bij kleding, schoenen, tassen, sieraden en overige winkels en webshops. Het draait dus niet alleen om elektronica maar de Nederlandse webshops lijken Black Friday steeds meer te omarmen.

Betaalmethoden

Ook tijdens Black Friday weekend kun je natuurlijk profiteren van de betaalmethode Achteraf Betalen. Zo kun je op vrijdag 23 november betalen met bijvoorbeeld AfterPay en Klarna betalen en loop je geen enkel risico dat je betaald voor iets dat je achteraf toch niet wenst te behouden. Ga voor zekerheid en betaal pas achteraf!

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.