banner hunkemoller

Black Friday – Alle categorieën


magic carpet banner

Black Friday Nederland 2018

De Nederlandse variant van Black Friday is vooral online actief in verschillende webshops. Zo zien we bijvoorbeeld dat er veel elektronica webshops zijn die spectaculaire acties inzetten tijdens de jaarlijkse Black Friday. Tijdens de Black Friday 2018 op vrijdag 23 november zien we dat er naast vele elektronica webshops ook veel webshops in andere categorieën. Bijvoorbeeld webshops met kleding, schoenen, sportkleding, witgoed, sieraden en lingerie die actief deelnemen. Wij zijn erg blij dat deze jaarlijkse actiedag de laatste jaren vanuit Amerika is overgewaaid naar Nederland. De Black Friday webshops van 2018 vind je dit jaar bij ons. Wij bieden je het grootste aanbod aan webshops inspelen op de Black Friday rage!

Black Friday Winkels

Naast de vele bekende en minder bekende webshops die meedoen aan de deze populaire actiedag vol met interessante kortingen en deals, zijn er in het verlengde van deze webshops ook vele winkels die inspelen op de grote rage die we elk jaar weer terug zien komen. Dit jaar vindt je deze actie terug in de winkels op vrijdag 23 november. We hebben online een overzicht gemaakt van deelnemende winkels/webshop waarbij je tijdens Black Friday Nederland 2018 profiteert van de beste acties en deals.

Natuurlijk doen vrijwel alle winkels met een webshop mee aan deze actie. Het leuke daarvan is dat een betaalmethode die we in de winkels niet terug zien, online aangeboden wordt. Namelijk: achteraf betalen. Hoe makkelijk is dat, je betaalt je bestelling pas nadat je het fysiek hebt ontvangen en indien nodig hebt getest of gepast. Naast dit voordeel is het natuurlijk extra handig tijdens Black Friday, want zo kunnen we net iets meer kopen dan onze bankrekening misschien toelaat :). Laten we dat maar een win-win situatie noemen. Achteraf betalen doe je bijvoorbeeld met AfterPay en Klarna, een overzicht vind je hier : Achteraf betalen.

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.