Black Friday Nederland

We kennen inmiddels allemaal de beelden van de Black Friday gekte in de Verenigde Staten, een land waar alles altijd groter en meer lijkt te moeten zijn dan in Nederland. De manier zoals Black Friday Nederland aan het veroveren is, is gelukkig minder extreem als de bekende beelden. Maar wil je Black Friday eenvoudig, snel en veilig beleven, dan ben je bij Black Friday Online aan het juiste adres. Wij hebben alle winkels en webshops in beeld die tijdens Black Friday Nederland spectaculaire acties, deals en cashbacks hebben. Een compleet overzicht van alle deelnemende winkels en webshops vind je hier : black friday webshop overzicht

Black Friday Online

Het meest ideale overzicht, alle deelnemende webshops ingedeeld op categorie of bekijk hier het complete webshop overzicht.

Geschiedenis Black Friday Nederland

De afgelopen jaren hebben we de hype rondom Black Friday Nederland binnen zien komen. Elk jaar zien we weer de berichten langs komen in het nieuws en de kranten. “Koopfestijn Black Friday duurt in Nederland hele weekend” (bron nos.nl)”Waait Black Friday over naar Nederland?”(rtl z) “Black Friday populairder bij Nederlandse winkels”(bron nu.nl)  en “Black Friday: ook massaal in de rij in Nederland?” (bron ad.nl). De voorspellingen zijn dat Black Friday Nederland ook dit jaar weer zal verbazen met een record aantal online orders.

Waar het in de begin jaren van deze actie dag de nadruk lag op elektronica, zien we dat Black Friday Nederland tegenwoordig ook terug zien bij kleding, schoenen, tassen, sieraden en overige winkels en webshops. Het draait dus niet alleen om elektronica maar de Nederlandse webshops lijken Black Friday Nederland steeds meer te omarmen.

Betaalmethoden

Ook tijdens Black Friday kun je natuurlijk profiteren van de betaalmethode Achteraf Betalen. Zo kun je op vrijdag 23 november betalen met bijvoorbeeld AfterPay en Klarna betalen en loop je geen enkel risico dat je betaalt voor iets dat je achteraf toch niet wenst te behouden. Ga voor zekerheid en betaal pas achteraf!

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.