Black Friday – Webshops

Een totaaloverzicht met alle deelnemers aan de actiedag: Black Friday! Handig, praktisch en alles in één overzicht.

amac black friday 2018

Deelnemende winkels en webshops

De deelnemers aan Black Friday Nederland 2018 zijn dit jaar gevarieerder als ooit te voren. De afgelopen jaren is de hype van de Black Friday deals overgewaaid naar Nederland. En in tegenstelling tot America, waar Black Friday is begonnen, speelt deze actiedag zich in Nederland vooral online af in de verschillende webshops. Dit begon met de Elektronica en Witgoed webshops zoals bijvoorbeeld Media Markt, Redcoon en BCC. Maar tegenwoordig die je Black Friday deelnemers in verschillende categorieën zoals kleding, schoenen, sieraden, speelgoed, sportkleding en wonen.

Webshop overzicht 2018

Het meest ideale overzicht, alle deelnemende webshops ingedeeld op categorie of bekijk hier het complete webshop overzicht.

Waarom moeilijk doen als het het ook makkelijk kan? De lijst met Black Friday deelnemers vindt je bij ons makkelijk online en het enige dat je hoeft te doen in door klikken naar je favoriete webshops en voor je het weet heb je weer een aantal vette items gescoord voor spectaculaire prijzen. Want de kortingen zijn tijdens deze actie zowel in de winkels als in de webshops super aantrekkelijk en haast niet te weerstaan. Kortom, dit is het moment om online te profiteren van de heetste Black Friday Deals.

Betaalmethoden

Natuurlijk wil je tijdens deze actie maximaal shoppen bij alle verschillende deelnemende webshops, en gelijk heb je! Maar we kunnen ons voorstellen dat je dit het liefst zonder risico doet. Daarom hebben wij dit jaar een overzicht gemaakt van alle deelnemende webshops ingericht op betaalmethode. Zo kun jij eenvoudig en in 1 overzicht zien bij welke webshops je kunt betalen met je creditcard, iDEAL of achteraf betalen. Het achteraf betalen met bijvoorbeeld AfterPay of Klarna heeft de voordelen dat je je bestelling pas betaald wanneer je hem ontvangen hebt. Bevalt het product onverhoopt toch niet, dan kun je deze retouren zonder dat je van te voren hebt betaald.

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.