8 leuke elektronica accessoires voor een knusse winter

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en we trekken ons terug in ons warme huis. Kortom, winter is coming! Met onze tips voor leuk elektronica en witgoed accessoires maak je de winter een stuk knusser.

1. Handwarmer

Door de uitvinding van de handwarmer hoeven we geen koude handen meer te hebben deze winter. Handwarmers zijn handig mee te nemen in je broekzak of tas. Als je buiten een frisse neus wilt halen tijdens een wandeling zijn handwarmers ideaal.

2. E-reader

ereader
Als de dagen donkerder en kouder worden is het heerlijk om lekker te lezen op de bank met een e-reader. Pak een kop dampende thee erbij en ga op in een spannende thriller of een zwoele roman. Bekijk snel het complete overzicht e-readers bij Media Markt.

3. Sfeerverlichting

sfeerlamp
Maak je huis lekker knus door sfeerverlichting met bijvoorbeeld deze sfeerlamp van Philips (wehkamp). Je kunt ook al subtiele kerstverlichting in je interieur verwerken. Dit geeft altijd een leuk effect en een warm wintergevoel.

4. Voetenbadje

Verwen jezelf met een voetenbadje! Veel voetenbadjes zijn met massage opties inbegrepen, zoals de voetenbadjes van Bol.com. Doe er warm water in met een paar druppel lekker geurende olie en probeer de massagestands maar uit. Zo hoef je niet meer naar een wellnesscenter om te ontspannen.

5. Funcooking

Wat is er knusser in de winter dan met een gezelschap thuis te tafelen met funcooking. De trend funcooking is sinds enkele jaren populair en er komen steeds meer varianten van dit soort elektronica op de markt, zoals de bekende pizzarette: een klein pizza oventje waar je met meerdere personen kleine pizza’s in kunt bakken. Deze fondue van Expert brengt ook gezelligheid aan tafel. Kijk voor meer inspiratie op de website van Expert.

6. Elektrisch deken

deken
We kennen het allemaal wel: de koude rillingen in de winter als je je bed in stapt en je bed pas na minuten lang warm wordt. Met de wintertemperaturen is het heerlijk om uit te kijken naar je warme bed. Hoe fijn is het als je bed al is verwarmd als je erin stapt? Dat kan met een elektrisch deken. Dit elektrisch deken van MediaMarkt is zelfs voorzien van een aparte verwarmer voor de voeten! Kijk voor meer witgoed op de website van Wehkamp.

7. Klimaatapparaat

Je kunt het klimaat in je huis handig aanpassen door klimaatapparaten. Onder klimaatapparaten verstaan we elektronica als luchtbevochtigers, kachels en airco’s. Met bijvoorbeeld een elektrische kachel kun je snel een ruimte verwarmen. Kijk hier voor meer elektronica om het klimaat te regelen bij Expert.

8. Elektrische sfeerhaard

elektrische-haard
Wat natuurlijk niet kan ontbreken aan de winter is een knusse haard in huis. Niet iedereen kan makkelijk een haard bouwen in de woonkamer, daarom is een elektrische sfeerhaard ideaal. Een groot voordeel is dat je hem simpel kunt verplaatsen als je bijvoorbeeld een romantisch diner voor twee in de keuken houdt. Je koopt hem bij Bol.

Met deze elektronica ben je klaar om te gaan genieten van de knusse winter. Een laatste tip: Shop je elektronica en witgoed op Black Friday! Zo hoeft het helemaal niet duur te zijn.

Kijk hier voor elektronica en witgoed om meer inspiratie op te doen!

Gerelateerde blogberichten

We houden je op de hoogte van alle Black Friday Acties!
Informeer mij tijdens Black Friday over de beste aanbiedingen.